SNS Historisch Centrum

 Contact       Disclamer     Facebook      Youtube

SNS Historisch Centrum Contact disclamer
Over ons About us Bankgebouw Geschiedenis vergaderruimte Virtuele Rondleiding

Klanten willen graag bankieren bij SNS Bank.  Het MT van SNS Bank, bestaande uit Ton Timmerman, Ronald Pieters, Patricia Devlaeminck, en Arie Koornneef , zullen in 2011 regelmatig in het land te vinden zijn om met collega's in de SNS Winkels, bij SNS Klantenservice en financieel adviseurs en Franchisers in gesprek te gaan. Een prima manier namelijk om te horen hoe collega's hun werk ervaren en wat de reacties van klanten zijn op die SNS Bank in haar nieuwe jasje. Een kort verslag.

Afgelopen donderdag ging de reis eerst naar Kampen waar een kijkje werd genomen in het SNS Historisch Archief. Onder de enthousiaste begeleiding van collega Herman Harder gingen we een stuk terug in de tijd, terug naar de roots van SNS Bank waarin het stimuleren van de zelfredzaamheid van Nederlanders om te leren sparen heel duidelijk zichtbaar was. Sterker nog, tijdens dit bezoek bleek dat de Nutsspaarbanken aan de basis hebben gestaan van het Gezins Begrotings Instituut wat later is opgegaan in het Nibud. Financiele educatie zit SNS Bank in het bloed.

Dat bleek ook bij het bezoek aan het SNS Kantoor in Kampen. Waar onze collega's in het nog oude kantoor hun best doen om met geduld de Kampense klanten het gemak van internetbankieren bij te brengen.

Hulde daarvoor!