SNS Historisch Centrum

 Contact       Disclamer     Facebook      Youtube

SNS Historisch Centrum Contact disclamer
Over ons About us Bankgebouw Geschiedenis vergaderruimte Virtuele Rondleiding

Youtube video van het kanaal Twan Brekelmans.

Voor meer informatie over een betaalrekening of spaarrekening voor kinderen is iedereen welkom in de SNS Winkel aan de Oudestraat 73 in Kampen. Een eigen betaalrekening met pinpas is al mogelijk vanaf de leeftijd van 6 jaar.

SNS ORGANISEERT EERSTE JEUGDMIDDAG

Donderdag 4  Juni 2013, deBrug ©2013 BrugMedia.

De SNS Bank heeft woensdagmiddag 29 mei in het SNS Historisch Centrum (het voormalig Frans Walkate archief) een jeugdmiddag verzorgd.

Ongeveer vijfentwintig kinderen in de leeftijd rond 10 jaar zijn samen met hun ouders uitgenodigd. Het thema van de middag was: 'Reis door de tijd', kinderen en ouders kregen presentaties over sparen en betalen van vroeger en van nu, op de plaats waar het vroeger allemaal begon.

Kashandelingen aan de oude balies, een kennisquiz over geld, kijken aan de achterkant van een geldautomaat.

Medewerkers van SNS Bank zijn dit initiatief gestart omdat in gesprekken met klanten vaak naar voren komt dat jonge kinderen geen kennis meer maken met de bank zoals dat vroeger ging. "Toch stellen ouders de rol van de bank in de financiële opvoeding erg op prijs", aldus de organisatie. "Het betalingsverkeer is de afgelopen jaren erg veranderd en daarom is het goed om al jong met de huidige betaalvormen aan de slag te gaan en bewust te zijn van mogelijke risico's: jong geleerd is oud gedaan. De medewerkers van SNS Bank hebben de kinderen en hun ouders een leuke middag bezorgd en een positieve bijdrage geleverd aan de kennis over financiële zaken."