SNS Historisch Centrum

 Contact       Disclamer     Facebook      Youtube

SNS Historisch Centrum Contact disclamer
Over ons About us Bankgebouw Geschiedenis vergaderruimte Virtuele Rondleiding

De medewerkers van SNS Bank hebben de kinderen en hun ouders een leuke middag bezorgd en een positieve bijdrage geleverd aan de kennis over financiële zaken.

Voor meer informatie over een betaalrekening of spaarrekening voor uw kind bent u van harte welkom in de SNS Winkel.

Een eigen betaalrekening met pinpas is al mogelijk vanaf de leeftijd van 6 jaar.

SNS Historisch Centrum jeugdmiddag

Woensdagmiddag 6 november 2013 heeft SNS Bank voor de tweede keer een jeugdmiddag in het SNS Historisch Centrum verzorgd. Ongeveer dertig kinderen in de leeftijd rond 10 jaar waren samen met hun ouders uitgenodigd.

Het thema van de middag was: 'Reis door de tijd', kinderen en ouders kregen presentaties over sparen en betalen van vroeger en van nu, op de plaats waar het vroeger allemaal begon.

Kashandelingen aan de oude balies, een kennisquiz over geld, kijken aan de achterkant van een geldautomaat: het was een spannende middag!

Medewerkers van SNS Bank zijn dit initiatief gestart omdat in gesprekken met klanten vaak naar voren komt dat jonge kinderen onvoldoende kennis hebben van het huidige bankieren.

Toch stellen ouders de rol van de bank in de financiële opvoeding erg op prijs. Het betalingsverkeer is de afgelopen jaren erg veranderd en daarom is het goed om al jong met de huidige betaalvormen aan de slag te gaan en bewust te zijn van mogelijke risico's: jong geleerd is oud gedaan!