SNS Historisch Centrum

 Contact       Disclamer     Facebook      Youtube

SNS Historisch Centrum Contact disclamer
Over ons About us Bankgebouw Geschiedenis vergaderruimte Virtuele Rondleiding

Afdeling Project Management Infrastructuur van ICT in het SNS Historisch Centrum.  

Directeur, collega en gastheer Herman Harder is samen met een aantal vrijwilligers niet alleen verantwoordelijk voor het behoud van het historisch centrum, maar zet zich ook in voor uitbreiding van de collectie en uiteraard het tonen hiervan in de authentieke sfeer. Daarnaast verzorgt Herman en zijn team ook op verzoek een volledig verzorgde dag binnen het SNS historisch centrum, bijvoorbeeld voor een ‘heisessie’ of afdelingsdag. Wij kunnen je in ieder geval garanderen dat een bezoek aan deze locatie bijzonder inspirerend is: vol energie en enthousiasme zul je na je bezoek weer huiswaarts gaan!


In een tijd waar we terug naar onze wortels gaan (het thema van de Q-meeting van Project Management Infrastructuur), was een bezoek aan het SNS historisch Centrum een echte match. Ook in het kader van kostenbesparing een prima keuze: de locatie behoort toe aan SNS REAAL en Herman en zijn team weten met bescheiden middelen een geweldige dag te organiseren. Zie de foto’s voor een indruk van de Q-meeting en de prachtige locatie! Voor meer informatie en eventuele boekingen kun je terecht bij collega en directeur Herman Harder.

Afdeling Project Management Infrastructuur van ICT in het SNS Historisch Centrum.  


Dinsdag 26 februari jl. vond de halfjaarlijkse Q(uality)-meeting van de afdeling Project Management Infrastructuur plaats. Dit keer werd deze gehouden in het SNS Historisch Centrum te Kampen, een goed bewaard ‘geheim’ binnen SNS REAAL.

Het authentieke bankgebouw uit begin 20e eeuw biedt onderdak aan het Walkate Archief, een collectie van documenten en voorwerpen die betrekking hebben op de geschiedenis van Kampen en haar omgeving, en aan het SNS historisch centrum, waar vele museale bankhistorische zaken in het teken van de geschiedenis van SNS REAAL, SNS Bank en haar rechtsvoorgangers in bewaring zijn genomen. De locatie leent zich dan ook uitstekend voor inspirerende team- of afdelingsessies.