SNS Historisch Centrum

 Contact       Disclamer     Facebook      Youtube

SNS Historisch Centrum Contact disclamer
Over ons About us Bankgebouw Geschiedenis vergaderruimte Virtuele Rondleiding

In de toekomst wordt de samenwerking met het Frans Walkate Archief voortgezet met meerdere herkenbare exposities op beide locaties. (oude schooltijd, bruidsreportages en herkenbare plekjes in en om Kampen)


De opening van de tentoonstelling aanstaande dinsdag is om 16.00 uur op locatie de Vijverhof 19 in Kampen. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Oud burgemeester opent foto-expositie in de Vijverhof.


Oud- burgemeester van Kampen H.C. Kleemans opent dinsdag 20 april een bijzondere foto-expositie op De Vijverhof. Ter gelegenheid van Koninginnedag en de viering van de bevrijding in Kampen heeft de activiteitenbegeleiding van de Vijverhof en Myosotis in samenwerking met het Frans Walkate Archief een tweetal exposities ingericht op beide locaties.


De foto’s komen uit de collectie van het Frans Walkate Archief en het archief van de fotograaf Freddy Schinkel. Elke expositie bevat ruim dertig foto’s van het begin van de vorige eeuw tot heden. Herman Harder, directeur van het Frans Walkate Archief was zeer verheugd over dit bijzondere verzoek van de activiteitenbegeleiding van de Vijverhof.

Samen hebben zij voor deze bijzondere doelgroep een tentoonstelling samengesteld die veel vreugdevolle herinneringen zal oproepen bij de bewoners van beide zorgcentra.