SNS Historisch Centrum

 Contact       Disclamer     Facebook      Youtube

SNS Historisch Centrum Contact disclamer
Over ons About us Bankgebouw Geschiedenis vergaderruimte Virtuele Rondleiding

Wat lees je allemaal in het pakket?


Hoe het zelf regelen van de bankzaken precies gaat en watje allemaal kunt doen op internet (snsbank.nl), leggen we uit in de map. Wat zit er precies in?

* Je leest over Mijn SNS (internetbankieren): wat zijn de voordelen van het zelf regelen

van bankzaken op internet via snsbank.nl en welke hulp krijg je van SNS Bank?

* Wil je liever dat iemand anders de bankzaken voor je doet? In een SNS Winkel kun je

dat regelen. In dit pakket vind je meer informatie over hoe je dit kunt doen.

* Er zit een kaartje bij met handige internetadressen waar je meer informatie vindt over

internetbankieren, veiligheid of hulpmiddelen voor het computergebruik.

* Ook lees je waar en hoe je leert internetbankieren. SNS Bank organiseert cursussen die je laten kennismaken met Mijn SNS.


Vragen?


Heb je na het doornemen van de informatie nog vragen? Kom gerust langs bij een SNS Winkel. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het ontdekken van snsbank.nl en leggen je uit hoe de digipas precies werkt.

Ook kun je bellen met SNS Bank via 0900 -1850 (lokaal tarief).


Cursus SNS internetbankieren in het Frans Walkate Archief


Op donderdagmiddag 21 april werd de SNS cursus internetbankieren gegeven aan een groot aantal klanten van de SNS bank, in de sfeervolle en oorspronkelijke zalen uit het begin van de vorige eeuw maakte men kennis met de vooruitgang en techniek van nu.


Meld je aan voor de cursus internetbankieren (Mijn SNS)Je bankzaken regelen via internet is veilig en makkelijk. Weet je nog niet hoe internetbankieren werkt of heb je het nog nooit gedaan? Geef je dan op voor de gratis cursus van SNS Bank. We geven de cursus op verschillende locaties in Nederland.Wat is SNS Digihulp?


Een compleet pakket met informatie hoe je via internet je bankzaken kunt regelen. Hierin vind je alles over de mogelijkheden die SNS Bank biedt, zodat je voortaan zelf of met hulpje bankzaken kunt regelen.


Thuis zelf doen


Bij SNS Bank regel je eenvoudig op de computer vanuit huis zelf je bankzaken. Dat gaat snel en makkelijk. Hiervoor heb je een digipas nodig. Dit is een elektronisch apparaatje dat bij de SNS Betaalrekening hoort.